Διασκεδαση

ΠΟΤΟΣ

Φτάνοντας στον Ποτό ο επισκέπτης αντικρίζει το πλέον κοσμοπολίτικο «χωριό» της Θάσου, που σφύζει από ζωντάνια. Έχοντας αποκτήσει τη «ρετσινιά» της πιο in διασκέδασης γίνεται κάθε καλοκαίρι πόλος έλξης νέων από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΤΑΒΕΡΝΕΣ

Κατά μήκος της πανέμορφης και γραφικής παραλίας έκτασης περίπου 1.5 χιλιομέτρου υπάρχουν ταβερνάκια και bars στα οποία το πρωί μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας, το απόγευμα το ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα και το βράδυ… εδώ αρχίζει και τελειώνει η νύχτα.

CLUBS

Αν παρ’ όλα αυτά η νύχτα για σας μόλις αρχίζει, στα 2 χλμ υπάρχουν clubs και αν προτιμάτε κάτι πιο βαρύ σε συνδυασμό με κάτι παραδοσιακό στα 8χλμ υπάρχουν ταβέρνες με ζωντανή μουσική και υπέροχους παραδοσιακούς μεζέδες.

KΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Ποικίλα καταστήματα έχουν δημιουργηθεί για να προλάβουν οποιαδήποτε ανάγκη σας: σούπερ μάρκετ, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, κρεοπωλεία, καταστήματα ειδών λαϊκής τέχνης, ρούχων, παραδοσιακών γλυκών κουταλιού όπως το γνωστό σε όλους καρυδάκι και κοσμηματοπωλεία.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Μπορείτε επίσης να προμηθευτείτε μέλι, ελιές και λάδι. Οι ελιές είναι γνήσιες θρούμπες και το «ζάρωμά» τους γίνεται πάνω στο δέντρο. Το λάδι είναι εξαιρετικής ποιότητας. Το κρασί από την ποικιλία «Τζωρτζίνα» ένα από τα πρώτα του αρχαίου κόσμου.